Op naar Hongarije

Vandaag begonnen we niet met een samenwerkingsopdracht, maar vanaf volgende week gaan we iedere week zelf een samenwerkingsopdracht bedenken. Dat gaan we in tweetallen doen.

Vandaag kregen we leuk nieuws, want we hebben al met de klimaatgezant gesproken, maar binnenkort hebben we ook een afspraak met de watergezant. Zijn naam is Henk Ovink en hij kan ons hopelijk verder helpen met ons project. Hij weet alles over wat en is zelfs adviseur van Obama geweest.
Verder gingen we ons vandaag voorbereiden op de finale in Hongarije. Olivia en Joshua gingen samen met Izet de robot programmeren. Justus, de vader van Remke, gaat in plaats van Izet mee naar Hongarije. Daarom was hij er ook bij. De programmeurs hebben run 2 verbeterd. Run 2 is met de waterfontein en het statief.
Remke en Josephine gingen aan de slag met de kostuums. Deze zijn eigenlijk al af, maar ze zijn vettig geworden. Je zag namelijk de lijmvlekken er doorheen. Ze hebben de logo er af gesneden en het de kostuums opnieuw geknipt en opgeplakt. Daarna is het logo er weer op gelijmd.
Marieke heeft met het programma excel een tabel gemaakt voor de taken van iedereen voor de komende zes weken. Zo is iedereen zelfstandiger en weet iedereen wat ze moeten doen.
Eleanor heeft de blog op de “echte” website gezet. We willen dat omdat wij nu onze eigen domeinnaam hebben. Dit is veel makkelijker om op te zoeken. Zo krijgen we meer internet bezoekers. Op die manier kunnen we meer mensen bereiken en leren over ons project.
Laura, Tommy en Bauke hebben nagedacht over weggeef cadeautjes voor de Internationale finale in Hongarije. Ons idee is tot nu toe stickers. Maar we gaan nog andere bedenken.
Er is nog veel te doen, maar we hebben er zin in!
Geschreven door: Eleanor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *