Lentefeest

a4cc8f96-d893-4791-8963-ba74f19ce26c4a854756-e8f6-45a9-b10d-f37842f2a9f8

Vrijdag 23 Maart hebben we weer hard gewerkt aan allemaal  dingen voor de Lego League. Eleanor had een hele leuke samenwerkingsopdracht bedacht waarbij je een zo hoog mogelijke kaartenhuis moest maken. Olivia, Bauke en Joshua gingen aan de slag met de robot, ze zijn bezig met het verbeteren van de missies. Ze hebben vooral aan run 2, 3 en 4 gewerkt.

Eleanor en Marieke hebben rondgekeken in de stand, want die staat er nog van het lentefeest. Ze hebben teksten vertaald naar het Engels en nieuwe dingen bedacht voor de stand, zoals prijskaartjes en meer producten in de schappen.

Er zijn ook wat kinderen met de kostuums bezig geweest. Ze hebben ze opgeknapt en weer netjes gemaakt. Ook is er een nieuw kostuum van een avocado.

Tommy en Eleanor hebben truien opgezocht die we aan kunnen doen in Hongarije. Job heeft gekeken voor weggeef cadeautjes die we kunnen uitdelen aan de andere teams.

Aan het einde van de middag hebben we de Engelse projectpresentatie geoefend. Dat ging goed, maar we moeten er zeker nog wel vaker voor oefenen.

Geschreven door: Marieke en Olivia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *