Kostuums

Vandaag hadden we een leuke samenwerkingsopdracht. We werden in twee teams verdeeld en we moesten een zo lang mogelijke ketting van paperclips maken. Dat lijkt een makkelijke opdracht, maar we moesten het doen met één hand op onze rug. Als je rechts was, dan moest je rechterhand op je rug en als je links was, je linkerhand. We hadden het wel slim aangepakt door eerst in twee- of drietallen een ketting te maken en door de tijd goed in de gaten te houden, waren we nog op tijd om alle losse kettingen aan elkaar te maken tot een grote ketting.

Ook zij wen vandaag begonnen met de kostuums voor de projectpresentatie. Daarvoor hadden we carbonpapier nodig, maar dat hadden we niet. Dus zijn Laura en Eleanor naar het dorp gegaan om carbonpapier te halen. Remke en Josephine hebben het logo netjes gemaakt.

Toen we eenmaal carbonpapier hadden, hebben we logo’s van: koffie, olijfolie en bier overgetrokken. Hier werd heel hard aan gewerkt.

Olivia en Bauke hebben een missie afgeprogrammeerd.  Er werd niet veel aan de robot gebouwd, want de finaledatum is al op 9 december en we willen niet teveel meer veranderen. De opzetstukken werden wel een beetje aangepast. Leonardo en Noortje hebben de EV3 lessen gevolgd. Deze laatste weken voor de wedstrijd wordt heel hard gewerkt om alles op tijd af te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *